Despre noi

Cine este Metix

Metix este un producator de spalatorii auto self service din Romania

Metix este brandul principal al firmei PanMetix Group SRL. O companie relativ nouă, cu capital majoritar românesc, fondată la începutul anului 2019 în orașul Târgu Neamț, amplasată strategic într-o zonă industrială.

Deși, o firmă tânără, ce se dezvoltă cu pași mărunți dar siguri, la sfârșitul primului an a atins toate țintele stabilite și se laudă cu constructii și structuri metalice realizate pe tot teritoriul României.

Metix Group a creat o echipă solidă care este specializată pe consultanta, proiectare, constructii si structuri metalice (hale industriale, spălătorii auto cu fise, hale depozitare și productie, etc.) sau mobilier pe structuri metalice.

spalatorie-jetoane-self

Ce face Metix

Vârful de lance din portofoliul Metix, PRO Series, este o structură premium, high-end, modernă și ergonomică. Se impune în orice locație printr-o prezență distinctă. Materiale de top folosite pentru o experiență de top și pentru o durată de viață foarte mare (+10ani). Indicată pentru locații cu minim 3 rampe de spălare.

Structura spalatoriilor self service folosită de noi, special creată de o echipă de specialiști ai echipei Metix, în România, gândită, proiectată și testată pentru a îndeplini anumite atuuri, structura noastră a ajuns într-un timp foarte scurt să ajungă în topul preferințelor, atât a clienților cât și a specialiștilor.

Echipa Metix a reușit în doar 10 luni să vândă 54 piste self service complet echipate. O prezență mare la nivel naţional într-un timp foarte scurt, ne face un competitor serios pe piaţa spălătoriilor auto self service. Iaşi, Bistrița, Caraș-Severin, Ploiești, Giurgiu sau Boldești, sunt doar câteva din locaţiile unde am ajuns. Ne ambiţionăm să dublăm numărul locaţiilor în următorii 2 ani.