Fundatie

Fundatia unei spalatorii auto self service

Fundatia este primul element de construcție în realizarea unei spalatorii auto self service. Pentru a instala o spălătorie proprie, este necesar să fiți proprietarul terenului sau să-l închiriați pentru o perioadă cuprinsă între 5 și 10 ani. În funcţie de dimensiunile terenului se calculează numărul de piste care pot fi instalate.

Fundatia unei spalatorii auto self service se realizează în urma unui proiect tehnic, cu firma noastră sau cu o firma locală. Înainte de toate, trebuie să vă asigurați dacă există posibilitatea racordării la apeduct, curent electric, precum și la sistemul de canalizare. Suplimentar, trebuie să fie prevăzută aprovizionarea cu gaz ca una din modalităţile de încălzire a apei.

Un element important, însă şi foarte costisitor este amenajarea podelei dedesubtul spălătoriei, în funcţie de numărul staţiilor de spălare, construit conform stratificaţiei specificate în planul de execuţie. În acesta vor fi incluse/clădite conductele protectoare necesare funcţionării sistemului mecanice şi cea de spălare şi alte reţele de cabluri, conducte, de exemplu cele pentru conectarea interfaţelor de gestionare clienţi, pentru evacuarea apelor reziduale sau cele pentru menţinerea funcţionării sistemului de dezgheţare.