Structuri metalice

Structuri metalice spalatorii auto self service

Metix este un producator de structuri metalice pentru spalatorii auto self service din Romania

Structuri metalice modulare pentru spalatorii auto self service cu dimensiuni variabile in functie de necesitatile locatiei, care se diferențiază prin rapiditatea construcției, longevitate si resiztența superioară.

Structura metalica din gama Pro Series este vârful de lance din portofoliul Metix. Este o structură metalica premium, high-end, modernă și ergonomică. Se impune în orice locație printr-o prezență distinctă. Materiale de top folosite pentru o experiență de top și pentru o durată de viață foarte mare (+5 ani). Indicată pentru locații cu minim 3 rampe de spălare.

Structura metalica a spalatoriilor self service folosită de noi, special creată de o echipă de specialiști ai echipei Metix, în România, gândită, proiectată și testată pentru a îndeplini anumite atuuri, structura noastră a ajuns într-un timp foarte scurt să ajungă în topul preferințelor, atât a clienților cât și a specialiștilor.

grafica-spalatorie-self-service

Cauți o structuri metalice pentru spalatorie auto self-service?

Structura metalica Metix

Structura metalica a spalatoriilor self service a fost special creata si testata de inginerii Metix. Este o structura metalica premium, robusta, cu un design personalizat, modulara si usor de montat, competitiva intr-o piata aglomerata si rentabilitate mare (garantie intre 5 si 10 ani).

Structura metalica respecta standardele in constructii si arhitecura, cu un bun echilibru intre costuri si calitate. Inginerii Metix pot moderniza si imbunatati permanent aceasta structura.

Structura metalica pentru spalatorii auto self service in varianta premium livrata si montata clientilor contine:

  • Acoperiș și separatoare din panou sandwich (40 mm)
  • Structura metalica zincată
  • Îmbrăcăminte dibond în diferite culori
  • Sistem pluvial de captare a apei ascuns
  • Instalație electrică
  • Lumini Led
  • Clești covorașe inox
  • Proiect tehnic

structura-metalica-spalatorii-auto-self-service